YlisFestarit

 Ilmoittautuminen suljettu
 
0
Kategoria
Menneet tapahtumat
Päivä
2016-08-13 13:00

Ylis'festareita vietetään 13.8.2016 – Lavalla Egotrippi, Sanni, Antti Tuisku sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani!

Ylis’festarien esiintyjäkaartissa on totuttu näkemään suomalaisen musiikin kuumimpia nimiä, eikä vuosi 2016 tee poikkeusta. Elokuussa festarien esiintymislavan ottavat haltuunsa Egotrippi, Antti Tuisku, Sanni sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Artistien ja bändien esitykset tukiviitotaan lavalta yleisölle. Musiikin lomassa järjestyksestä huolehtivat tv:stäkin tutut lempeät poliisit Maltti ja Valtti.

Ylis'festarit on koko perheen päihteetön elämys- ja musiikkitapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1999 lähtien. Tapahtuma kerää vuosittain yhteen noin 5000 musiikin ystävää. Laadukkaiden esiintyjien lisäksi tapahtumassa on runsasta oheisohjelmaa, kuten kasvomaalausta, poniratsastusta, pomppulinna ja temppurata. Basaarialue tarjoaa shoppailun iloja.  

Festarit järjestetään kesällä 2016 toista kertaa Nokian Pitkäniemessä. Tapahtuman nimi on kuitenkin toistaiseksi haluttu pitää vanhana tuttuna. Kesältä 2015 saadut kokemukset Pitkäniemen festarialueesta olivat rohkaisevia. Upeat järvinäkymät sekä avara ja esteetön alue saivat kävijöiltä kiitosta.

Ylis'festarit on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestävät Tampereen yliopistollisen sairaalan kehitysvammahuollon ja psykiatrian toimialueet. Mukana järjestelyissä ovat kehitysvammahuollon asiakkaat, psykiatrian potilaat sekä runsas joukko vapaaehtoisia.

Nähdään festareilla lauantaina 13.8.2016!

SalesDesign on mukana kasvomaalailemassa. Kasvomaalaukset ovat asiakkaille ilmaiset, mutta vaatii festarilipun ostoa, jotta pääsee alueelle. Kasvomaalauspöydän ohessa on myös korttimyyntipöytä sekä TaranKorujen kauniita koruja ja avainriipuksia sekä korvakoruja. TERVETULOA!!

 
 

Kaikki päivät

  • 2016-08-13 13:00

Ilmoittautuneet

 Ei ilmoittautuneita 
 

Powered by iCagenda