TILAUSKORTIT

Tilauskortit ovat joko täysin räätälöity toivomusten mukaan tai jo olemassaolevaa korttia "tuunaamalla" aikaansaatu.Jos jo valmiiseen korttiin on mahdollista lisätä vastaanottajan nimi ja/tai ikä tai jotain muuta pientä muutosta, valmiin kortin hintaan lisätään alkaen 2e, lisäyksistä riippuen.

Toivomusten mukaan tehty kortti maksaa 10e ylöspäin, korttiin tulevien materiaalien ja aiheiden, sekä käytetyn tekniikan mukaan. Postitan kortteja myös, postitusmaksut painon mukaan, alkaen 3,50e, hinta sisältää pahvikotelon.

Jos et löydä oikeanlaista korttia valmiista korteista, voit ottaa yhteyttä ja kertoa, minkäaiheista/minkälaista korttia kaipaat. Voit myös esittää toivomuksia kortin aiheesta/aiheista, väreistä/tekniikasta/tyylistä/ym.Teen yhden tai useamman vaihtoehdon, lähetän joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai facebookin yksityisviestinä kuvan kortista/korteista, ja jos mieleinen löytyy, voi sen tilata.

Tilauskortti kannattaa tilata ajoissa. Pienemmälläkin varoitusajalla voi korttia kysyä. Kerron kyllä, onko kortti mahdollista tehdä toivotussa ajassa. Ohessa esimerkkejä aiemmin tilatuista korteista. Nämä eivät siis ole myynnissä, vaan jo menneet vastaanottajilleen.